Zonnebril bedrukken op voorhand van de warmste week van het jaar

Zonnebril bedrukken

Het is augustus. Je voelt dat het al wat warmer begint te worden. Dit is waar je de hele winter (en eigenlijk ook een groot deel van de lente) op hebt gewacht. Terrasjes pakken, blije mensen, meer vitamine D, lange gezellige avonden, zon, zee, strand… Al het goede lijkt tot leven te komen in de zomer. En wat is er nou leuker dan de zomer doorbrengen met een gepersonaliseerde zonnebril? Een zonnebril bedrukken, dat is wel wat.

Met zonnebril bedrukken ben je grappig en uniek

Als je een zonnebril laat bedrukken, weet je zeker dat je opvalt. Niemand anders heeft er zo een als jij en op die manier weet je zeker dat je bekijks hebt. Op sites kun je voor verschillende modellen kiezen. Grootten, maten, kleur glazen, kleur montuur, welke bedrukking… je krijgt het straks nog moeilijk met kiezen. Als je hem uiteindelijk hebt weet niemand wat -ie ziet. Zo een wil iedereen er wel.

Zonnebril bedrukken voor iedereen

Een zonnebril bedrukken is natuurlijk een koud kunstje. Iedereen met een computer kan het. En zelfs mensen zonder computer: willen je opa en oma er ook een? Neem je laptop mee en een zonnebril bedrukken is zo gepiept! Het is jammer dat ze jouw hoofd er zo groot mogelijk op willen, maar wanneer hebben ze dat ding nou op…? Toch…? Hoe dan ook, voor je het weet loopt iedereen er met één. En dan ben jij de trendsetter.

Een paar dagen later op het strand

Je hebt iedereen verteld van de site waar jij je zonnebril bedrukken hebt gedaan. Degenen aan wie je het hebt verteld waren laaiend enthousiast en wilden het direct ook doen. Zonnebril bedrukken, zei je, zo makkelijk, zo leuk en zó gepiept. Je hebt de link doorgestuurd en tegenwoordig loopt iedereen ermee. Trendsetter is je ‘middle name’, en iedereen die zonnebril bedrukken heeft gedaan is jou dankbaar.

De mooiste zomer van dit jaar met jouw gepersonaliseerde zonnebril en je nieuwe naam: trendsetter 2017. Op het strand zie je iedereen ermee, maar toch is die van iedereen anders. Dagen worden langer, gezichten worden mooier. Mede door de gebruinde huid dankzij de zon, mede door een zonnebril bedrukken dankzij jou. Fijne vakantie, vrienden.