Paraplu bedrukken: fashionable door de regen

Paraplu bedrukken

Niemand vindt het leuk als het begint te regenen. Zeker niet als je buiten bent. En al helemaal niet als je buiten bent en je kunt niet schuilen. Én je hebt ook nog eens geen paraplu (bij de hand). Paraplu’s zijn vaak niet handig of mooi om mee te nemen. Paraplu bedrukken kan één van de oplossingen zijn om de drempel te verlagen om hem mee te nemen. Een mooie paraplu wordt namelijk vaker meegenomen dan een lelijke. Ook aan de handigheid kan natuurlijk wel iets gedaan worden: er zijn veel verschillende soorten en maten.

Nederland vakantieland? Niet echt.

Nederland staat natuurlijk bekend als het afvoerputje van Europa, dus dat het er vaak slecht weer is komt niet als een verrassing. Toch kan het een heel mooi land zijn, dus om die prachtige vlakke weilanden te laten liggen omdat het regent is geen optie.

Laat je paraplu bedrukken en ga fashionable op pad!

Besluit je toch je buitenlandse vrienden of familie mee te nemen op pad op een regenachtige dag, en heb je geen zin om voor schut te lopen? Paraplu bedrukken, en gaan met die banaan! Je kunt er natuurlijk altijd paraplu bedrukken voor meerdere personen. Zo krijgt je visite ook geen natte voeten. Of een nat hoofd, natuurlijk.

Paraplu bedrukken met meerdere mogelijkheden

Als je paraplu bedrukken hebt uitgeprobeerd, weet je dat er verschillende opties zijn. De wind van voren hoeft niet uit te maken. Je hebt tegenwoordig ook paraplu’s die niet alleen ‘anti-regen’, maar ook anti-wind zijn. Wist je trouwens dat paraplu letterlijk ‘tegen regen’ betekent? Para is tegen en plu is regen in het Latijn. Daarom is parasol ook ‘tegen zon’.

Hoe dan ook, paraplu bedrukken kan erg leuk zijn. Nadat je een soort hebt uitgekozen (windbestendig, klein, groot, uitvouwbaar, materiaal; je kunt het zo gek niet bedenken), kun je kiezen voor een opdruk. Wil je je ijsjes-etende-opa op je windbestendige, opvouwbaar kleine paraplu bedrukken? Knip hem uit en plak hem op! Zo word je nog eens herinnerd aan die positieve oude man. Misschien als de donkere wolken het ijsje van je opa ziet, het beseft dat het minder welkom is dan de stralende zon.

Hoe je het ook wendt of keert: paraplu bedrukken is enorm plezierig! Laat je niet tegenhouden door het weer, en laat je opvrolijken door wat er ook op je bedrukte paraplu staat. Ga ervoor.