Fotoboek maken, verras familie met een fotoboek

fotoboek maken

Fotoboek maken vol herinneringen

Het is altijd leuk om terug te kijken naar oude plaatjes. Alle oude foto’s vertellen een verhaal. Een fotoboek maken vol met oude foto’s is dan ook ideaal om herinneringen op te halen. Foto’s helpen herinneringen terug te halen, laat daarom een fotoboek maken. Anekdotes zijn des te leuker met een foto erbij. Een fotoboek maken om samen met je familie en vrienden terug te kijken naar het verleden is ideaal.

Fotoboek maken voor een reünie

Het komt helaas vaak genoeg voor dat een familie elkaar niet erg vaak ziet. als  je dan geluk hebt, wordt er een familiereünie gehouden. Je kunt voor dit soort evenementen een fotoboek maken. Laat een fotoboek maken met zowel oude als nieuwe foto’s. Zo hoeven familieleden die je niet al te vaak ziet toch de leuke momenten met jullie delen. Stel nu dat een van je kinderen is geslaagd. Dit is natuurlijk groots nieuws en dus een goede reden om de foto’s van het moment te delen. Een fotoboek maken is voor jezelf en voor de mensen die je niet vaak ziet erg leuk.

 

Laat online een fotoboek maken

Een fotoboek maken gaat tegenwoordig gemakkelijk online. Kies de leukste plaatjes uit (misschien even toestemming vragen) en klaar is kees. Je moet natuurlijk niet vergeten om de foto’s ook even te uploaden naar de webshop waar ze een fotoboek maken. Ook kun je online meerdere fotoboeken laten maken met elk een eigen thema. Op deze manier kan je duidelijke verhalen vertellen en de bijpassende foto erbij laten zien. Het maken van een fotoboek is niet duur en je kunt het ook nog eens gemakkelijk vanuit huis doen! Makkelijker herinneringen ophalen kan haast niet.

Een fotoboek cadeau geven

Een fotoboek cadeau doen aan iemand die ver weg woont is een heel mooi gebaar. Door een fotoboek vol met foto’s van belangrijke gebeurtenissen te maken, haal je iemand er bij.  Geef familie uit het buitenland bijvoorbeeld een mooi boek met plaatjes van je kinderen en van jou. Op deze manier hoeven de mensen die zo ver wonen niet het gevoel te hebben dat zij van alles en nog wat hebben gemist. Foto’s zijn erg handig bij het overdragen van een gevoel en het vertellen van een verhaal. Door foto’s met iemand te delen zorg je er dan ook voor dat de persoon zich helemaal kan inleven in het verhaal.

Iets  anders dan een boek met foto’s

Behalve fotoalbums kun je ook vele anderen dingen laten maken met foto’s. Zo kun je bijvoorbeeld een slinger laten maken met allemaal foto’s. Dit is een leuk idee voor de eerder genoemde bijeenkomst. Ook voor jezelf is het leuk om een agenda met leuke foto’s te laten maken. Zo kun je tussen alle saaie afspraken door toch nog even kijken naar de leukste plaatjes. Kortom er zijn vele manieren om je foto’s te presenteren en mooie herinneringen te bewaren.