De examentraining geschiedenis helpt je de examens door!

examentraining geschiedenis

Wanneer de examens eraan komen kan je vaak al inzien in hoeverre jij er goed voor staat. Indien je hoge cijfers moet halen om te slagen kan een examentraining je hier bij helpen. Voor het vak geschiedenis is door SSL Leiden de examentraining geschiedenis in het leven geroepen. Met deze training kan je je historische kennis naar het vereiste niveau tillen. De examentraining is erop gericht om jou je examen zo goed mogelijk te laten maken.

Waar wordt de examentraining geschiedenis gegeven?

de examentraining geschiedenis wordt gegeven op verschillende locaties in Leiden. Al deze verschillende locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit zorgt ervoor dat je op eigen gelegenheid de trainingslocaties kan bezoeken. De locaties waarop de trainingen worden gegeven zijn in veel gevallen middelbare scholen. De trainingen duren gemiddeld 3 dagen. Maar er zijn ook trainingen beschikbaar die 2 dagen duren. Wanneer je een lange reis moet afleggen om in Leiden te komen is het mogelijk om te verblijven bij een gastgezin. Meer informatie hierover is te vinden op de website van SSL Leiden.

Hoe kan ik me inschrijven voor de examentraining geschiedenis?

Het inschrijven voor de examentraining is zeer eenvoudig via de website te regelen, dit kost maar tien minuten. Via een inschrijfformulier dien je een aantal zaken met SSL Leiden te delen. Een voorbeeld is de cijfers van je schoolexamens. Daarnaast dien je 2 email-adressen in te vullen waarop je bereikt kan worden door SSL Leiden.

Wie geven de trainingen?

De trainingen worden gegeven door oud-leerlingen of docenten van middelbare scholen. zij zijn gespecialiseerd in het geven van trainingen voor examens volgens de methode van SSL Leiden. Deze methode is in veel gevallen net iets anders dan op jouw middelbare school. Hierdoor kan je net dat extra beetje kennis opdoen die je hebt gemist tijdens je zelfstudie.

De methode van SSL Leiden is een succesvolle methode. Duizenden scholieren gingen jou voor gedurende de voorbereiding van hun examen geschiedenis. Hierdoor is de training afgestemd op het laten slagen van zo veel mogelijk scholieren. SSL Leiden biedt al meer dan 20 jaar examentrainingen aan voor havo en vwo scholieren.

Wanneer je de examentraining geschiedenis zou willen volgen is het van belang dat je zorgt dat je optijd bent met inschrijven. Er zijn een maximaal aantal plekken beschikbaar, en vol=vol.

Naast de examentraining geschiedenis zijn er nog veel andere vakken waarvoor je een examentraining zou kunnen volgen. Deze trainingen zijn gericht op het havo en vwo. Voorbeelden van vakken waarvoor SSL Leiden examentrainingen organiseert zijn:

  • Examentraining wiskunde
  • Examentraining economie
  • Examentraining aardrijkskunde
  • Examentraining Nederlands
  • Examentraining Engels