CoolSculpting: de oplossing voor die laatste vetrandjes

CoolSculpting

Klinkt wel cool hé: CoolSculpting. Nou dat is het dus ook. Dankzij CoolSculpting kan ook jij van die laatste vervelende vetrandjes afkomen. Je weet wel, net die randjes die je met trainen en diëten niet weg krijgt. En die je dus blijven storen. Hoe goed je ook bezig bent. Want uiteindelijk ben je natuurlijk aan het hele proces van afvallen begonnen om gezonder te worden. En strakker in je vel te zitten. Hoe frustrerend is het dan dat de binnen- en buitenkant van je dijen blijven “blubberen”, dat je je lovehandles helemaal niet zo lief vindt en dat je onderkin meer bij een kalkoen past dan bij jou? Daar is dus nu met CoolSculpting een prima oplossing voor gekomen.

Wat is CoolSculpting?

CoolSculpting is letterlijk vertaald “koud vormgeven”. In deze toepassing word je overtollige vet door bevriezing dusdanig beschadigd dat het nooit meer terug komt. Je vetcellen worden stuk gevroren en daarna via de natuurlijke weg afgevoerd. Er is dus geen operatie of andere invasieve ingreep nodig. Hierdoor kun je na een behandeling gewoon weer naar je werk of de sportschool. Of boodschappen doen. Of lekker op de bank hangen. Net wat jij wilt. Er is geen hersteltijd nodig na een behandeling met CoolSculpting. Toch is CoolSculpting wel erg effectief. Na al een paar behandelingen heb je precies het lijf waar je zo hard voor gewerkt hebt.

Kan CoolSculpting altijd?

CoolSculpting is geschikt voor de meeste mensen. Mannen en vrouwen. Het is alleen wel van belang om je te realiseren dat het geen afvalmethode is. Je moet zelf al binnen een bepaalde marge van je ideale gewicht zitten voor je in aanmerking komt voor een behandeling. Sowieso wordt er altijd een intakegesprek met je gehouden. Want het is wel belangrijk dat je lichamelijk gezond bent om aan deze behandeling deel te nemen. Het is dan wel geen invasieve behandeling, toch vraagt de afvoer van de vetcellen wel het een en ander van je lijf.

Waar vind ik een behandelcentrum voor CoolSculpting?

Wanneer je op de site kijkt, zie je dat de behandelcentra goed verdeeld over Nederland geplaatst zijn. Er is altijd een behandelcentrum (redelijk) bij jou in de buurt. Zorg ervoor dat je met de juiste mensen in zee gaat. De mensen worden speciaal opgeleid om met de apparatuur om te gaan. Hierdoor krijg je geen littekens van bevriezing aan de buitenkant. Want dat zou natuurlijk zonde zijn van al je moeite!