Met citizen horloges hoef je nooit meer op de tijd te letten

citizen horloges

Snel, snel, snel, het is al veel te laat. Met citizen horloges hoef je dit gevoel nooit meer te hebben, want als je weet hoe laat het is, hoef je je dus nooit meer te haasten.

Citizen horloges geven rust in je leven

Iedereen is op zoek naar rust, reinheid en regelmaat. De drie R’en heeft niet iedereen in hun leven, want niet iedereen heeft citizen horloges. Citizen horloges zorgen ervoor dat je beter kunt plannen, want met de tijd om je pols hoef je nooit meer achter op schema te lopen. Daarbij is het aangetoond dat je je beter voelt als je je mooi aankleedt. Een nieuw overhemd, mooie schoenen of andere accessoires zorgen ervoor dat je lekkerder in je vel zit.

Lekkerder in je vel met citizen horloges

Je zit dus lekkerder in je vel als je je mooier en verzorgder aankleedt. Citizen horloges zijn de accessoires die je fijner laten voelen omdat je er netter uitziet. Je zit door de horloges ook lekkerder in je vel omdat je nooit meer te laat komt op afspraken. Waar je eerder geen besef had van tijd, zorgt een horloge ervoor dat je je er wél heel bewust van bent.

Altijd te laat?

Shit, om 17:00 uur afgesproken en wéér pas om 16:45 uur in de tram terwijl je weet dat de reis een halfuur duurt. Met een horloge kun je dit probleem voorkomen. Als je weet dat je altijd te laat komt kun je namelijk je horloge achteruit zetten. Dus als je weet dat je standaard een kwartier te laat komt, zet je ‘m een kwartier terug zodat je een kwartier eerder weggaat. Als je 16:30 uur ziet staan, denk je normaal gesproken namelijk (misschien onbewust): oh, ik heb nog tijd! Vervolgens denk je om 16:45 uur: ik heb helemaal geen tijd meer! Je schiet in de stress, en had gewild dat je een kwartier eerder was vertrokken.

Als je horloge nu op 16:30 uur staat, is het eigenlijk 16:15 uur. Je denkt hetzelfde als anders, alleen dit keer heb je wel een kwartier speling. Citizen horloges hebben een oplossing voor alles, zélfs voor te-laat-komers…