Bidons met logo laten maken

Bidons met logo zijn populairder dan ooit. Logisch ook, Nederland wordt steeds sportiever. Dit kan je zien aan de opkomst van sportscholen en de hardloopcultuur. Naast sportverenigingen sporten mensen steeds vaker op zichzelf. Dit is dan ook een uitgelezen kans om reclame te maken voor jouw bedrijf of evenement. Iedere sporter heeft een waterfles nodig om genoeg water binnen te krijgen tijdens het sporten. Door deze waterfles met jouw logo te voorzien, krijg je direct de klantenbinding en reclame mogelijkheid die je nodig hebt. Bidons met logo zijn dan ook het ideale reclame materiaal voor de actieve mens.

Bidons met logo

Bidons bedrukken

Als je aan Bidons met logo moet denken heb je waarschijnlijk het standaard beeld van een bidon in gedachten. Een smalle en hoge fles, met een tuitje om gedoseerd te drinken. Dit soort bidons bestaan het langst, en dat heeft een reden. Het is één van de effectiefste manieren om water te drinken, vooral tijdens fysieke inspanning. Het tuitje zorgt ervoor dat je geen water over je heen spilt tijdens het drinken, terwijl de inhoud precies genoeg is voor één sportsessie.

Doppers met logo

Veel mensen gebruiken waterflessen ook buiten het sporten. Bijvoorbeeld om water mee te nemen naar het werk. Dit soort mensen hebben behoefte aan een wat elegantere fles, gezien je een bidon niet snel zou gebruiken op kantoor.
Uit die vraag is misschien wel de meest bekende waterfles ontstaan: De Dopper. Deze fles met speciale dop kan je open schroeven om een drinkbeker te onthullen.
Tegenwoordig kan je deze flessen ook voorzien van logo. Het logo wordt dan op het witte deel gedrukt zodat het zowel als fles, en als drinkbeker zichtbaar is.

Shakebekers met logo

Bidons met logo zijn uitermate geschikt voor water, maar zijn minder handig voor dikkere vloeistoffen. Hierdoor zijn ze minder effectief voor de krachtsporter die verschillende shakes toeneemt. Deze shakes hebben niet alleen een dikkere textuur, meestal moeten ze ter plaatse extra worden gemengd. Voor deze reden bestaan er shakebekers. Deze bekers hebben een grotere inhoud en hebben een groot drinkgat. Daarnaast zijn ze voorzien van een mechanisme waarmee je de inhoud kan shaken en doorroeren. Shakebekers en bidons met logo zijn dan ook uitermate populair onder sporters.