After Eden, de pérfecte bh!

After Eden

Het lingerie merk After Eden is een merk wat bekend is geworden door de push up bh met gel vulling en vele andere uitstekende producten. After Eden beschikt over een groot assortiment bh’s, slips en andere accessoires voor bij de lingerie.

Bh’s van After Eden.

After Eden heeft vele soorten bh’s zoals deze:
• Push-up & Gel bh’s
• Voorgevormde bh’s
• Niet voorgevormde bh’s
• Strapless & Bandeau bh’s
• Basic bh’s
• T-shirt bh’s

De gel bh’s zijn een van de meest bekende bh’s omdat After Eden hiermee een flinke boost kreeg in de lingerie branche en ze daar veel roem door hebben gekregen. Dit is een van de weinige merken waarvan de opvulling van gel is gemaakt in plaats van het gebruikelijke foam.

After Eden

Slips.

Er is veel keuze als het gaat om de slips, ze beschikken over de normale slips, boxers, strings, hipsters en basic ondergoed. Het verschil ligt hem in de aansluitvorm. Een slip is een onderbroekje zonder pijpen, dit model wordt het meest gedragen. De string is een onderbroek waarbij het achterste deel verdwijnt tussen de billen, dit is ook een stuk erotischer dan de slip. Een boxer is een onderbroek met pijpjes, het bedenkt de billen compleet alhoewel de hipster bijna hetzelfde is, alleen dan hoog uitgesneden. Doordat de hipster hoog uitgesneden is zie je deze niet onder een rok of broek. Genoeg keuze dus!

Nachtmode van After Eden.

De overige producten die het merk verkoopt zijn stukken zoals de jarretel, bustier, slipdress of body.
Een jarretel is een band (jarretel band) die je bevestigtaan de kousen. Dit zorgt ervoor dat je kousen niet afzakken als je deze draagt, nu wordt het meer voor decoratie gebruikt. Dit wordt vaak gedragen met een bustier. De bustier is een bh en hemd in één, het heeft ook geen bandjes. Omdat het geen bandjes heeft zijn de voorgevormde cups die in de bustier zitten extra stevig zodat je alsnog een push up effect krijgt. Een kort satijnen jurkje met spaghetti bandjes, ook wel een slipdress genoemd wordt ook vaak gedragen als nachtmode. Afgelopen jaar zijn we er ook achter gekomen hoe we de slipdress buiten de slaapkamer kunnen dragen door het op verschillende manieren te stijlen. Net zoals de body, een ander woord voor body is eigenlijk een romper omdat het op elkaar lijkt. De body sluit aan de onderkant tussen de benen en bedekt het hele bovenlichaam zoals een bustier. Alleen zit een bustier niet vastgemaakt vanuit de onderkant en een body wel.

Alle bh’s, slips en overige nachtmode is verkrijgbaar op www.bodyfashion-born.nl